Reklam från Fello

fredag 30 oktober 2020

Avstämning och fredag

Ja då var det äntligen fredag igen. 

På dagens schema står det bland annat fakturering vilket är det viktigaste för mig som företagare så att jag kan få lön varje månad. Som konsult har jag väldigt få verifikationer varje månad så bokföringen är och blir väldigt enkel och jag sköter allt själv via Bokio som är helt gratis. Har en kompis som är redovisningskonsult/revisor så dyker det upp problem så har jag en livlina och kan då ringa en vän. 

Börsen har varit lite sur nu senaste månaden så hur har då mina fonder avkastat vs OMXSGI -6,32%. 


Bara småbolag som avkastar sämre. 

Ser inte så bra ut med röda siffror men då är det än viktigare att zooma ut för att se att dessa röda siffror är bara en liten obetydlig nedgång vilket innebär att jag snart är all in eller all out beroende på hur marknaden fortsätter men mest troligt all in. Har ca 10% kassa. 

Den senaste fonden som jag tog in i portföljen i tisdags är SEB Sverigefond Småbolag så där har jag inte varit med i hela nedgången. 

Har tagit in förutom Lundbergs även Essity via försäljningen av fonden Avanza Zero. 

Annars då?

Jo såg att det gått strax över 1 år på mitt demokonto experiment som jag redovisat lite då och då och tänkte damma av den en gång till. Nu när många av bolagen skippat utdelningen så är än mera rättvist att visa jämförelsen. 
Nä nu tar jag helg och det som återstår nu är helghandling, systembolaget, tända ljus på gravarna och en riktigt lång promenad med sambon i det fina vädret 🌞 som vi har här efter Norrbottens kusten. 


/Kör hårt och spara hårdare
Se inte detta som råd eller rekommendationer. Gör alltid din egna analys innan köp eller sälj av värdepapper. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar