torsdag 3 september 2020

Usch va mycket...

..pengar jag/vi har på sidlinjen när jag börjar summera allt vi har på annat håll. Jag har fortfarande inte tagit ut årets utdelning från bolaget till mitt privata konto och vidare till Avanza eller Nordnet. Samt allt överskott jag har i bolaget som jag inte tryckt in på företagets kapitalförsäkringar.. Skärpning!

Om vi tittar på alla tiders bästa morgonrapportör Erik Hansén på IG så visar han en bild på OMXS30 säsongsmönster. Erik skriver även att "Börsen är inne i en stark period fram till årsskiftet".


Om detta sker så är det ett ypperligt tillfälle att snart börja gå all in.

De två Sverigefonder (förutom Robur Ny Teknik) jag har just nu är AMF Småbolag (privat) och Spiltan AF Investment (företaget) då är nästa fråga. Räcker det med de två (tre) eller ska jag ta in en till typ Handelsbanken Sverige Tema som jag tycker har riktigt fina innehav eller blir det bara kaka på kaka? Ska söka vidare.

Läs Eriks morgonrapport i länken nedan.

Morgonrapport_030920.pdf/Leva drömmen

Se inte detta som råd eller rekommendationer. Gör alltid din egna analys innan köp eller sälj på börsen. 

1 kommentar:

  1. Känner igen det där! Vad är det i Handelsbanken Sverige Tema du vill komma åt? Verkar var lite tyngre i industri men har även en del IT/teknik aktier där också. Så lite överlapp blir det förmodligen.

    Har samma problem själv där jag sitter på SEB Sverige Indexfond, Spiltan Aktiefond Investmentbolag, SPP Sverige Plus och TIN By Teknik! Rätt mycket kaka på kaka för mig med

    //Sparpatrullen

    SvaraRadera