Reklam från Fello

fredag 18 oktober 2019

Laguppställning demokonto!

Nå nu kan jag visa upp laguppställningen för stunden som innehåller 39 spelare (bolag). Tanken är att ha minst 20 och max 50. Det flesta "köpen" gjorde jag 16 oktober men några blev 17 oktober. Jag kommer att hålla mig till alla dessa 39 bolag + att jag kommer inom kort att fylla på så det blir 50 st totalt. Har ingen strategi ännu om jag får byta ut spelare eller om jag håller mig till dessa till 100%. Eventuellt om någon/några sjunker 5-10% att det kan bli tal om byten.

Min bevakningslista är lång men jag tog ut dessa och vi får väl se hur aktierna kommer att prestera mot fonderna. Inser oxå att det kommer att ta tid att uppdatera alla innehav gällande totalavkastningen som jag tar ut från bolagens hemsidor och Seeking Alpha. Vet inte heller hur ofta jag kommer att uppdatera om det blir varje månad, kvartal, halvår utan tiden får utvisa det.

Så här ser utkastet ut på redovisningen. Inte helt färdigt ännu!
/Kör hårt1 kommentar:

  1. Vill bara meddela att jag hittat ett fel. Fonder har summa istället för medel så 2,41% ska vara 0,34%.

    JNJ fick sig en nerkörare på typ 6,21% i fredags. Avvaktar till måndag hur jag gör. Om MA50 (har redan) och 200 börjar gå ner så byter jag ut för nästa stöd är på kring 120, 112.

    /Leva drömmen

    SvaraRadera