torsdag 9 november 2023

Klagomuren X

Några saker jag inte gillar med sociala medier som X är när folk tweetar eller vad det nu kallas för idag och typ många måste klanka direkt på inlägget.. Skriver inte om mig utan allmänt idag på X. Jag är mycket mera återhållsam vad jag lägger ut eftersom jag varken orkar eller ids börja förklara vissa saker till den som inte vill förstå eller bara vill klaga. 

Det vanligaste enligt mig är när folk lägger ut en bild på sina innehav så är det ALLTID någon som måste fråga, påpeka -Varför den aktien eller -Jag skulle byta ut den och den mot den! Jag förstår dom som inte vill lägga ut sina portföljer för en shitstorm. 

Det andra vanligaste är när folk lägger ut vilka fonder man gillar, äger eller köpt. Nästan alltid är det någon som frågar, påpekar att -Jag förstår inte folk som köper fonder och vill betala alla dessa avgifter! Köp aktier istället det är mycket bättre och billigare. Det finns oftast anledningar till att just den personen äger fonder istället för aktier. Jag tror inte att den personen inte vet om det. 

Den tredje är snacket mellan att äga fonder och utdelningsaktier där den som äger utdelningsaktier inte förstår att det är typ samma lika att äga fonder och sälja för samma summa som själva utdelningen är från aktier..

Tjemppa alla tappra 


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar