tisdag 1 mars 2022

Vad göra?

Brukar inte vara orolig över saker som jag inte kan påverka men börjar nu bli faktiskt ganska orolig över kriget i Ukraina. Lyssnar på tv och oron växer mer för varje timme känns det som. Hujja stackars alla Ukrainare. Kämpa 💗

Ska man alls vara ute på börsen nu? 

Ska man sälja allt och parkera pengarna på sparkonto med liten ränta tills allt lugnar ner sig? 

Jag tror tyvärr det behövs så himla lite för att detta ska barka av helt och bli till ett nytt jävla världskrig med större och större raketer och till slut kärnvapen! 

Just nu är jag är inte långt ifrån säljknappen! 


3 kommentarer:

 1. Tänker du att detta eventuella beslut drivs av den analytiska delen av hjärnan, eller av enkom känslor kring krig som sådant? Rätt viktigt att identifiera.
  Mvh investera-pengar.blogspot.com

  SvaraRadera
 2. Skrev precis ett kort svar på Twitter att jag har medvetet stängt av nästan alla nyheter efter invasionen mest för att inte bli påverkad i för stor skala. Lyssnade på dagens morgonnyheter och känslorna svämmade över mig. Har inte förut varit känslig gällande krig och dylikt men när F21 flyger varje dag över oss, Belarus tänker gå in i Ukraina tillsammans med Ryssland, 6 mil lång kolonn med ryssar samt att en missil flög in ett torg så blev det känslosamt. Vad händer om Putin trycker på (kärnvapen) knappen? Just nu är det så mycket man inte vill tänka på.

  SvaraRadera
 3. Man behöver inte vara smart för att tjäna pengar på aktier men man behöver ha kontroll på sina känslor. Det är svårare än man tror och det är därför som de flesta misslyckas med att bli rika på aktier fast att det på papperet är enkelt. Känslor och aktier är två saker som man aldrig ska blanda ihop med varandra.

  SvaraRadera