tisdag 3 oktober 2017

Sugen på att sälja allt..

Jag läste för några dagar sedan på twitter där en kvinna som jag följer skrev att hon blir sugen på att sälja allt då börsen går bra och alla konton lyser blått. Jag kan säga att precis så är jag oxå. Shit, jag kan knappt sitta still för att jag är så sugen på att ta vinsterna och känna att jag gjort en massa bra köp tidigare på året och verkligen lyckats. Jag hatar att se när vinsterna minskar för varje dag när börsen surar till och det börjar lysa rött efter rött för varje dag och månad när alla kontona lyste klar blått för ett tag sedan. Då kan jag känna, varför gick jag inte ur! I det läget är jag just nu..

Sist då jag sålde bort allt var kring Nov 2016. Jag gick i stort sätt all in kring juni/juli 2016, lyckades verkligen att komma in på låga nivåer, och som sagt alldeles för tidigt ut kring Nov 2016. Var ganska ny på aktier och kände att jag verkligen lyckades. Hade jag istället behållt alla positioner så hade jag krämat ut idag ca 45000 sek/år i utdelningar istället för som nu när jag inte är all in och får ut ca 22000 sek/år med halva kassan kvar på sparkontot. Jag tycker det är svårt att kunna ta det lugnt när man ser att man tjänar faktiskt en ganska rejäl hacka om jag går ur nu.

För den där nedgången borde väl komma snart.. eller? Va fan alla skriver ju att den borde komma förutom den man jag tycker är helt kung på denna marknad nämligen twitterprofilen Kavastu. Han är riktigt cool med sitt HSI som bestämmer åt honom hur han ska agera på börsen. Många på twitter hånar honom mest för sitt HSI men jag tror innerst inne är det att många är ordentligt avundsjuka på att han tjänar riktigt bra på det han gör och att han törs stå för det han gör. Han förvaltar en stor kassa och kan därmed tjäna mycket pengar oxå. Jag tycker du rockar Kavastu.

Är det nu nedgången ska börja?

/Kör hårt alla där uteInga kommentarer:

Skicka en kommentar