söndag 20 augusti 2017

Vecka 33

Har haft lite stiltje i skrivandet mycket på grund av mycket att göra på jobbet och inte riktigt vetat vad jag ska skriva om. Sitter nu vid datorn och funderar vad detta inlägg ska handla om men vi får se vart det hamnar.

Jag är lite i en knivig situation med min anställning. Det är så att jag har en projektanställning på ett stort börsnoterat bolag i Norrbotten och den håller på att löpa ut nu till julen. Har inte klart ännu hur det blir efter det. Har anmält intresse till ett annat stort börsnoterat bolag som jag arbetat på tidigare och trivdes jätte bra på. Dom behöver mycket personal till ett stort projekt i Sverige och kommer mest troligt bli bland Sveriges största bygge.

Börsen har backat -5,96% på 3 månader och senaste veckan -0,44%. Mina portföljer tillsammans har backat -0,33% senaste veckan så jag ligger på plus som twitterprofilen Kavastu skulle ha sagt.

Har köpt mycket Skanska och Investor aktier i veckan så nu är Skanska största posten i portföljen på ca 9,1%. Strax före Handelsbanken 7,7%, Akelius pref 7,5% och Investor 5%. Har fortfarande mycket likvider att köpa med om börsen ser ut att backa mera närmaste veckorna. Är obelånad och lär så bli om inte det skulle komma en krasch bom bang ner till 1066 för att väcka Expertdirekt.


Har en del USA aktier som ligger en bit över mitt GAV men på grund av att usd/sek har backat från mina köp på ca 8,50 ner till 8,12 så ligger de på minus.

Håller på att lägga in alla inköp och räkningar i Google docs för varje månad för att få bättre inblick i alla köp vi gör.

Nä nu blir det snart bingen så jag orkar upp i morgon bitti.


/Kör hårtInga kommentarer:

Skicka en kommentar