torsdag 19 maj 2022

Snart drar vi..

Så här ser mitt tidningsställ ut och beskriver mig som person. Magasin Åre och Vagabond = äventyr!

Den enda tidskrift jag prenumererar på är Vagabond. Satt igår och läste om Mallorca och man blir grymt sugen på att dra dit i ett par veckor bara för att strosa runt och må gott. Ligger efter i läsandet så har kvar det två senaste att läsa igenom. 

Letar fortfarande efter den perfekta husbilen för oss och än så länge har det inte blivit något köp. Vill ha en liten och smidig men ska ändå rymma 4 personer. Läser man runt på olika bloggar så rekommenderar de flesta en inte allt för stor husbil om man vill kunna åka överallt. Enkelheten med husbil är ju för oss att man ska kunna stanna över natten lite där man vill och kan samt att många städer i Europa inte tillåter större husbilar (smala och trånga gator/vägar). Helst av allt skulle jag vilja ha en plåtis men vi har nog kommit fram till att så länge vi är 4 på våra framtida resor så blir den lite för liten. Kanske inte på längden men plåtisar är smalare och lägre än en mera vanlig husbil. Det får bli byte senare när vi åker på tu man hand. 

Längtar något kopiöst till dagen då vi kan åka iväg ner efter E4an och stanna hos släktingar tills man når Sveriges sydligaste delar (Österlen) och kliver på bron mot Danmark för vidare väg mot Tyskland, Frankrike, Spanien eller mot Kroatien eller Italien. Bara åka iväg i några veckor/månader och slippa tänka på arbete eller 4 veckor semester. Den dagen kommer snart och då drar vi!  

/Leva drömmen


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar