tisdag 24 maj 2022

LinkedIn

Som jag skrev på Twitter så börjar jag bli sjukt less på LinkedIn och som tur är jag bara där när jag får förfrågningar eller meddelanden från företag eller rekryterare. Trodde faktiskt LinkedIn kunde bli något helt annat än Facebook eller Instagram men inte. LinkedIn är samma skit och blir bara sämre och sämre och snart loggar jag ut även därifrån som jag gjorde för snart 3 år sedan från Facebook och Instagram. Snap har jag aldrig haft.. LinkedIn är bara ett community för folks beundran som behöver skryta att det har ett arbete som kan heta något på engelska. Varför duger inte en svensk titel som lokalvårdare, kontorist, laboratorieassistent eller butiksanställd.. Nää på LinkedIn måste man helst ha en finanspyjamas på sig på bild och flascha med en engelsk titel för att lura sig själva och andra att tro att man är något som det egentligen inte är. Fjantigt är bara förnamnet! 

När jag skriver detta kom jag och tänka på en snubbe jag träffade för några veckor sedan som säkert 90% skulle kallat för hemlös eller en lodare på utseendet. Han kom gåendes med sin son och en fotboll under armen. Trasiga byxor och rufsigt hår. Några sekunder senare satte dom sig i en amerikansk bil av årsmodell ny (2020) och tryckte på startknappen som fick alla grabbar runt omkring att rycka i painrichen.. 

Annars är det bara bra! 


1 kommentar:

  1. Instämmer, orkar inte ens återkoppla till alla dessa rekryterare som vill ha tag i dina kontakter för fortsatt dammsugning. Hittar inte inställning som säger att man inte är intresserad av jobbyte just nu.

    SvaraRadera