fredag 15 september 2017

Censur bloggare

Har en liten fundering angående vissa finans/spar bloggare som inte väljer att publicera allas inlägg. Jag är inte den som kommenterar ofta på bloggarna jag läser men ibland händer det. För det mesta använder jag mitt bloggnamn och hänvisar att det är jag som kommenterat men ibland när jag vill ge lite kritik så vill jag ibland vara mera anonym. Varför har man en blog om man inte framför allas inlägg och funderingar som dom vill få svar på. Nä då väljer många att inte publicera inlägget för att det kan kännas obekvämt att svara på pinsamma frågor som dom kanske inte tänkt på eller kan eller vill svara på. Om man inte tål kritik på bloggen så ska man inte heller ha en blogg där alla kan medverka med sina frågor och svar. Ha det öppet och svara på följarnas frågor och funderingar. Annars tappar ni era följare och då minskar ni era inkomster från reklam. På tal om reklam så tycker jag att AdBlock Plus fungerar bra om man vill slippa se all reklam på bloggsidorna. Jag bryr mig inte om reklamen egentligen men reklamen blir bara större och större och skymmer hela eller delvis halva bloggen vilket jag tycker är störande.

Kör reklamfritt och ha kommentarsfälten öppna för alla frågor så vinner ni fler följare i längden.


/Kör hårt


2 kommentarer:

 1. Intressant.
  Dock vill jag hävda att du säger emot dig själv.
  Du ger kritik till bloggare som ej vågar stå för och publicera sina inlägg men säger att du ibland kommenterar som anonym (pga att du ej vågar stå för din åsikt?).

  Menar ej att provocera, men upplever ditt resonerande motsägelsefullt.

  Med all respekt,

  //Sofokles

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med ditt resonemang. Jag skriver aldrig egentligen så kritiserande att jag inte kan stå för det. Ska ändra mig och alltid använda mitt bloggnamn i fortsättningen. Tack.

   Radera