lördag 2 september 2017

Lite tankar

Har senaste tiden blivit lite mera harmonisk när det gäller börsen, Twitter och mitt Avanza konto. Håller inte lika mycket koll som jag tidigare gjort. Försöker dra ner stressnivåerna till lite mera normal nivå vad det nu är. Förut kan jag ha haft näsan i telefonen i stort sätt hela tiden. Känner att det tar så mycket energi från fritiden och familjen. Nu försöker jag tänka bort dessa tankar och tar gärna fram en tidning eller bok i stället. Jag kan tycka ibland när jag är ute på Twitter att hur fasen kan många tweeta säkert 30 tweets per dag om inte mera. Har dom inget liv eller är det deras liv? Jag tror man blir lite kokko om man lever i sociala medier dygnet runt att man tappar bort det riktiga livet med att umgås med familj och vänner. Gå ut på stan och bara njuta av en kopp kaffe på ett fik eller ta med sig fika och lägga sig på en filt i naturen. Jag menar att för många så kanske livet är att få prata med twitterkompiar är livet fast man aldrig träffat dom in real life.

Mina Avanza ISK konton är på blått vad gäller dom svenska aktierna men däremot KF kontot med USA aktier lyser rött vilket är usd/sek FEL... Alla USA aktier har högre GAV idag men eftersom dollarn blivit svagare så sjunker värdet med det. Köpte runt 8,30 och nu är dollarn 7,9.


Nu ska jag och lilltjejen åka och besöka mormor och sen till farmor. Stor tjejen och sambon är på fotbollsmatch i grannkommunen.


/Kör hårtInga kommentarer:

Skicka en kommentar