lördag 4 maj 2024

April 2024

 

 Inlägget innehåller affiliatelänkar!

Redovisning Fonder och Avkastning 

April 2024 och YTD


Mina fonder och fördelning på  Avanza:
Förutom min dagliga bombmatta av automatiska schemalagda fondköp i dom två översta fonderna så sker de större köpen då indikatorerna Moving Average och RSI står rätt. Länkar:

4 kommentarer:

 1. Har funderat lite smått på att gå in i svenska småbolagsfonder senare under året, dels för att de halkat efter och borde ha potential att gå upp, men även för att minska exponeringen mot tech, som ju en globalfond består av till stora delar.

  Men samtidigt verkar det som att tech-hypen är här för att stanna, och då vill man gärna haka på det tåget.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ursäkta sent svar.. får tydligen ingen mail på kommentarer..

   Jag tycker det är svårt att säga hur någon ska göra och inget jag vill göra heller eftersom jag har samma problem själv. Ena stunden vill man öka tech och andra småbolag. Har tänkt länge att minska ordentligt på småbolag eftersom den är alldeles för stor i min väska men vad ska jag öka i då? Svaret är nog investmentbolags fonden eller en vanlig global indexfond för min del. Rätt eller fel?

   Radera
 2. Hej, Jag undrar hur du gör din dagliga bombmatta av automatiska schemalagda fondköp? Hos vilken mäklare kan man göra det? Vad jag har sett på Avanza och Nordnet så går det inte att göra automatiskt varje dag. Tack för en bra blogg, gillar ditt upplägg

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej
   Eftersom jag inte kan posta bilder i kommentaren så kan jag försöka förklara med ord och bilder i ett inlägg.

   Men kort beskrivet så gör du en automatisk köporder för en viss summa varje dag istället för en gång per månad.

   Radera