måndag 13 februari 2017

Lite tankar

Har i helgen lyssnat på P1 Dokumentären - Casinomiljarderna - om alla dessa "Svenska" spelbolag som finns på skatteparadiset Malta och hur det fungerar. Dokumentären var mycket bra och alla borde lyssna och fundera om man vill verkligen äga aktier i dessa bolag.

Efter att ha hört dokumentären och läst om andras tankar på Twitter så tog jag beslutet att aldrig mera köpa aktier i dessa bolag som tjänar pengar på att lura vanliga människor in i spelmissbruk. Jag hoppas verkligen att alla dessa bolag får sig en känga i baken och får böta för all förstörelse dom orsakar, familjer som splittras, terapier, sjukskrivningar mm. Fi faan säger jag bara.

Del 1
Del 2


Jag valde att sälja av Klövern preffarna nu på morgonen och tjänade en bra hacka.

Äger nu bara Akelius preffar och det känns som den stabilaste av preffar. Kommer öka eftersom.

Väntar på att Diös ska ta sig i kragen och kliva upp ett par kronor.

ASTG surar på som vanligt.

Läser på Placera forumet om alla dessa som tror sig vara riktiga besserwissers på aktier. Allt ska upp enligt dom och ingenting kan sjunka mera. Botten är nådd och ALLT ska upp..

Trading kontot ligger på +874 kr (5874 SEK).

Industrivärden funderar på att sälja av ICA gruppen helt från sin portfölj. Har för lite inflytande, mandat på hur ICA ska styras samt att de ska minska på belåningen. Jag äger INDU via fonden Spiltan Aktiefond Investmentbolag.

Känns bra när jag minskar på aktier och ökar i fonder. Känns mycket lugnare och känner mindre stress hur börsen går. Har självklart olika kurslarm som larmar om vissa parametrar sjunker/ökar i värde.

Börsen ska ner. När i tid eller hur mycket är det ingen som vet./Kör hårtInga kommentarer:

Skicka en kommentar