tisdag 14 mars 2017

Åter från sportlovet

Har haft en underbar semester och sportlov med familjen och bekanta nere i Åre fjällen. Vi har haft sportlov v10 och det var lagomt mycket folk i backarna och restaurangerna. Vill ju helst slippa för mycket folk som norrbottning.. hihi.

Vi hade 6 skiddagar med 4 riktigt fina dagar och 2 mindre bra, molniga dagar. Som varmast hade vi runt +6 i lördags vilket var sista dagen. Mot slutet vid 16:00 började backarna bli som jag vill ha dom, lite som strösocker. Saknade däremot lössnön som är den bästa typen av åkning.

Åre tycker jag är en fin skidanläggning. Backarna är fina och vår yngsta tjej som är 6 år kunde åka i alla pister förutom utanför markeringarna där jag inte vill att hon ska åka.

Dom 2 första dagarna var högzonen avstängd på grund av för hög vind men resten av dagarna var den öppen och vi var upp alla dom dagarna.

Så här var det ungefär varje dag uppe i högzonen.


Trötta flickor.


Sista dagen var helt otroligt fin.
Det som har varit det bästa för mig är att jag har viktat om till nästan 100% fonder från aktier och trivs jätte bra med det. Känner inte stressen längre över att jag måste glo in på depån varje dag. Under hela v10 så loggade jag inte in en enda gång på kontot på hela tiden och det har inte hänt på senaste åren.

Fonderna tuffar på riktigt bra sedan årsskiftet.


Jag är nöjd./Kör hårt
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar