tisdag 15 november 2016

Portföljen 2016-11-15

Hej

Så här ser min portfölj ut för tillfället. Har tyvärr stora poster i fastighets aktier som verkar vara nere nu lite sedan slutet av oktober. Jag köper i dipparna och hoppas att vintersporten återkommer.. Man brukar säga att aktier är en vintersport så jag räknar med att de flesta aktier och branscher kommer att stiga under vintern. Kommer att gå ur HEMF och WALL när dom står på blått och satsa bara på CAST som fastighets aktie. Funderar på att ta in en bank och TEL2B men är lite för dåligt påläst.

Börjar bli lite less på ASTG som inte "pratar" med oss aktieägare mer än det som skrivs på typ placera. Väntar på massa svar om bl.a. MIL testerna..


Fortsätter och leker daytrader/swingtrader men känner att jag har inte tiden till det eftersom jag jobbar heltid som projektledare med många projekt just nu..

Om jag skulle klara av att livnära mig och familjen på trading så skulle jag ta ett sabbatsår från jobbet och prova trading.

Har räknat lite på det och för att få ut 25000 kr / månad (20 dar) så behöver jag ett snitt på minst 1250 kr / dag. Helst lite mera på grund av pensionsinsättningar och om man skulle bli sjuk.

Dagar då jag har lite lugnare på jobbet så kan jag komma upp i 500-1000 kr / dag så en omöjlighet är det nog inte.


/Kör hårtInga kommentarer:

Skicka en kommentar